Rólunk


Optimedia

Outdoor


Ismerj meg minket!

Cégünk 2000 óta van jelen a média-reklám piacon. Eleinte rádiós reklámidő és különböző média termékek értékesítésével foglalkozott, majd később bővítve a portfóliót és ügyfélkört önálló hirdetési berendezésekkel lépett piacra az out of home média területére. Jelenleg több mint 1500 felülettel a Balaton régióban és számtalan egyedi megoldással állunk ügyfeleink rendelkezésére az egész országban. 2018-ban tovább bővítettük a portfóliót amibe az információs eszközök gyártása is beletartozik, legyen szó egyedi utca bútor vagy a szegmensbe tartozó bármilyen infórmációs berendezés megalkotásáról. Ügyfeleink teljeskörűen számíthatnak ránk a megálmodástól a megvalósítás pillanatáig! Merüljön el a (Out Of Home) kültéri reklámozás sokszínűségében és ismerje meg termékeinket. Legyen szó akár nagy formátumú táblákról, városi city lightokról vagy speciálisan szegmentált egyedi hirdetési lehetőségekről és megoldásokról. Kiváló felületeinkkel naponta több millió embert is elérhet és pontosan irányíthatja megjelenéseit. Beszélgetünk?

Hozza vásárlói tudomására, hogy létezik!Stratégiai partnerként számíthat ránk, amikor a reklámokat láthatóvá kell tenni:

helyi, regionális és országos szinten, mindenre van megoldásunk! Segítségünkre számíthat akár a megtervezéstől egészen a megvalósítás folyamatáig! Nem „klasszikus eladók” vagyunk, partnereket, tartós kapcsolatokat építünk, hogy együtt vigyük sikerre a folyamatokat!

Segíthetünk? Vegye fel a kapcsolatot értékesítési képviselőnkkel.

Ugrás az oldal tetejére