Pályázat

A kedvezményezett neve: Optimedia Advertising Kft

A projekt címe: Technológiafejlesztés az Optimédia Kft.-nél

A szerződött támogatás összege: 2 277 578 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 70%

A projekt tartalmának bemutatása:

A pályázati támogatás eredményeként cégünk önállóan is el tudja látni az új kültéri reklámhelyek (fémkeretes reklámtáblák) kialakítását, elhelyezését, telepítését, karbantartását. A támogatott eszközökkel (DeWalt DCG418X2-QW Akkumulátoros sarokcsiszoló, DeWalt DCK268P2T XR akkus gépszett, AGT HEGESZTŐ ÁRAMFEJLESZTŐ, Stihl BT 131 talajfúró) költséghatékonyabbá és jövedelmezőbbé vált a tevékenysége. A magasabb hozzáadott érték házon belül maradt és lehetővé vált gazdaságosan növelni a reklámfelületek számát, kapacitását, így a bevételeket is. A talajfúró gépet a fém lábakon álló táblák, plakátok rögzítéséhez használjuk A akkus aggregátos hegesztővel, valamint a sarokcsiszoló, akkus behajtó szettel jellemzően a karbantartáshoz szükséges munkákat tudjuk elvégezni.

Az új nagy teljesítményű Apple MacBook Pro 16" CTO notebook és az energiatakarékos Brother MFC-L3730CDN nyomtató az irodai háttérmunkát támogatja.

A számítógépes képzéssel tovább tudtuk fejleszteni IT képességeinket, a minőségibb és hatékonyabb  munkavégzés érdekében.

Összegezve cégünk versenyképessége javult a fejlesztésnek köszönhetően.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.10.31.

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.9-20-2021-06722

Segíthetünk? Vegye fel a kapcsolatot értékesítési képviselőnkkel.

Ugrás az oldal tetejére