City Board

City Board


Balaton régió

Egyik fő profilunk a Balaton régió, így itt a legszélesebb skálán kínálunk megjelenési megoldásokat partnereink részére. A folyamatosan növekvő kerékpáros turizmus számos lehetőséget kínál, hogy a régióba érkező kikapcsolódást illetve aktív szabad idejüket itt töltőket megszólítsuk!

A City Board egy hasznos funkcióval ellátott hirdetési eszköz amely  gyakorlatilag egy kerékpártárolóval kombinált médiafelület! 55+ település és 400+ felület tartozik a portfóliónkba!

A Bringamédia hasznos funkcióval ellátott hirdetési eszköz, mely a kerékpártárolóval kombinált médiafelület révén egy új megoldás a közterületi hirdetési eszközök piacán.

Figyelemfelkeltő és magas kontaktusszámot biztosít, a kedvező elhelyezkedésnek és méretnek köszönhetően pedig különösen hatékony. A tárolók funkciójából adódóan a rajtuk megjelenő üzenet kikapcsolódás közben éri el a célcsoportot, ezáltal pozitív asszociációt biztosít a hirdetett márkával kapcsolatban. A tárolók akár egyedi dekorációval vagy eszközzel is kiegészíthetőek (kupon, szórólap tartó, egyéb promóciós tárgy stb).

A berendezésekről és elhelyezkedésükről részletes adatbázissal rendelkezünk, így külön szegmensekre bontva is célozhatjuk megjelenéseinket, hogy az a legjobb eredményeket produkálja.

A Bringamédia kerékpártárolói a Balaton körüli települések strandjain, forgalmas terein, parkjaiban illetve a nyaralók és a régióban élők által látogatott nevezetességek közelében kerültek telepítésre. Elhelyezkedéséből adódóan, a Bringamédiával a települések lakossága egész évben elérhető, lehetőséget nyújtva a regionális, vagy helyi kampányok lebonyolítására.

A Bringamédia nem szezonális hirdetési eszköz a szezonban viszont magasan koncentrált elérést biztosít!

55+ teleülés, 400+ felület

Méret: B0 / fekvő ( 140 cm x 100 cm )

Egyedi kiegészítő szolgáltatások:

  • POS szórólaptartó elhelyezési opció a tárolókon (vízmentes)
  • Tároló Brandingelése
  • Egyedi igények fogadásaKedvező árajánlatokat helyszínek, felületek mennyisége és a kampányidőszak hosszának tekintetében tudunk biztositani!


Segíthetünk? Vegye fel a kapcsolatot értékesítési képviselőnkkel.

Ugrás az oldal tetejére