Óriásplakát


Óriásplakát


A nagy formátumú reklám a figyelemfelkeltés leglátványosabb módja.

A felmérések és tanulmányok újra és újra bebizonyítják: A nagy felülettel az ügyfelek szimpatizálnak ugyanis a nem szokványos méret dinamikát, erőt sugároz, valamint ebben a műfajban (is) igen: valóban a méret számít! Előnyei között szerepel, hogy folyamatosan látható akár a nap 24 órájában. Az óriásplakát többfunkciós eszköz, informál, szórakoztat, megjelenésével esztétikai élményt nyújt és ezáltal újra és újra odafigyelésre késztet. Ez a magas kontaktusszám biztosítja az üzenet hatékony célba jutását.







A kültéri reklámban nincs alternatíva, ha pontosan meg akarja tervezni a sikerét.

A hirdetőtáblák árait teljesítményosztály szerint osztályozzuk. Minden területre nagyszámú olyan kritérium áll rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik a pontosan tervezett kiválasztást.

Felületeink a legforgalmasabb útszakaszok, csomópontok valamint a belvárosok területein is rendelkezésre állnak, hogy üzeneteinket a megfelelő módon eljuttassuk vásárlóink felé.

Segítünk kampányának az Ön specifikációinak megfelelő optimalizálásában és az Ön számára legmegfelelőbb plakáthelyek foglalásában, de akár a teljes médiatervezésben is segítségére lehetünk az ötlettől egészen a megvalósítás teljes folyamatában. 




Jellemzők

  • Nagyon hatékony rövid vagy hosszú távú kampányokhoz, amelyek gyors fogyasztói figyelmet igényelnek, ideértve a termékek és szolgáltatások bemutatását vagy a cselekvésre ösztönző üzeneteket.
  • Serkenti az értékesítést a vásárlás helye közelében.
  • Jellemzően a látótávolság közelében helyezkednek el a fokozott láthatóság érdekében a gyalogosok és az autósok között.

Hozzávetőleges méret *

  • 504cm x 238cm 

Ezek a méretek hozzávetőlegesek és nem gyártásra szolgálnak.
A részletekért forduljon az értékesítési képviselőhöz .

Kiterjedése

  • Jellemzően kereskedelmi vagy városi területeken található, nagy forgalmú utcákon ahol az ingázó tömegeket megszólíthatjuk.

Szerződési feltételek

  • 4 hetes időszakokban 
  • Egyenként vagy minősítés szerint, csomagajánlatban még kedvezőbb feltételek mellett.
A termékek, formátumok és felhasználások piaconként változhatnak. További információért forduljon értékesítési képviselőjéhez .

Segíthetünk? Vegye fel a kapcsolatot értékesítési képviselőnkkel.

Ugrás az oldal tetejére